DE ROOTS NATUURFOTOWEDSTRIJD 2019

De prijzen

Stemmersprijs

Als je een stem uitbrengt bij de Roots Natuurfotowedstrijd 2019 maak je kans op een schitterend Roots boekenpakket, ter waarde van 99 euro.

Hoofdprijs

De maker van de foto met de meeste stemmen krijgt een Nikon set ter waarde van €2899, namelijk de nieuwste Z 6 systeemcamera met het Nikkor Z 24-70mm f/4 S objectief.

Het Z-vattingsysteem van Nikon omvat systeemcamera’s met een nieuwe vatting en een grotere diameter, met bijbehorende Nikkor-objectieven en accessoires. De ‘Z’ staat voor de overgang naar een nieuwe fase. Met de Z van Nikon streeft Nikon ultieme prestaties na. Nikon creëert nieuwe mogelijkheden en biedt fotografen de middelen om creatiever te werken. De Z 6 is een FX-formaat camera met 24,5 effectieve megapixels die geschikt is voor allerlei soorten opnamen en een groot standaard gevoeligheidsbereik van ISO 100 tot 51.200 ondersteunt. Met superieure prestaties bij hoge gevoeligheden en full-frame 4K UHD-filmopnamen met volledige pixeluitlezing voorziet de Z 6 in allerlei behoeften, zoals fotograferen in donkere omgevingen en het maken van filmopnamen.

De kit wordt compleet met het Nikkor Z 24-70mm f/2.8 S objectief. Het is de ideale combinatie van een compact ontwerp en professionele prestaties. Elk deel van het onderwerp wordt met levensechte helderheid weergegeven en de volledig weerbestendige afdichting maakt dit objectief geschikt voor opnames op elke locatie. De scherpte is uitstekend over het gehele beeld en de prestaties bij close-ups overtreffen die van elk willekeurig full-frame 24-70mm-objectief dat momenteel verkrijgbaar is. 

De Nikon Z 6 Body is een full frame mirrorless camera die professionele resultaten levert. In combinatie met het 24-70mm objectief leg je ongelooflijke details vast. Met scherpte van rand tot rand.
24,5 MP / 100-51.200 IS/ 4K-film / 12 bps / 5 GHz Wifi

Kijk voor meer info op nikon.nl.